KONTAKTIRAJTE NAS

080 21 15 •  02 22 00 115

Če ne prinaša zadovoljstva in ne prihranka, zamenjaj dobavitelja!


50% popust na ceno zemeljskega plina do konca leta 2021 za nove kupce energije plus!

PRIDOBITE INFORMATIVNI IZRAČUN
PRIPRAVITE ZADNJI RAČUN

Naši svetovalci vam bodo na podlagi vašega zadnjega računa za zemeljski plin najhitreje pripravili izračun prihranka.

izpolnite obrazec

Vpišite zahtevane podatke v obrazec, priložite vaš zadnji račun za zemeljski plin in kliknite gumb za oddajo.

PRIDOBITE INFORMATIVNI IZRAČUN

V najkrajšem možnem času boste iz naše strani prejeli informativni izračun za zemeljski plin.

UŽIVAJTE V PRIHRANKIH

Podpišite pogodbo za dobavo zemeljskega plina in si zagotovite prihranke do konca leta 2021!

Pripravljeni na prihranek pri zemeljskem plinu?

IZPOLNITE OBRAZEC

Pravica do pridobitve ugodnosti traja do 31. 5. 2021. Popust velja za ceno energije za paket Plin za gospodinjske, oziroma za Cenik za dobavo zemeljskega plina poslovnim kupcem za male poslovne odjemalce in ne vključuje popusta na omrežnino in druge prispevke. Vsa pravila in pogoji akcije so dostopni tukaj.

zakaj izbrati energijo plus?

NAGRAJUJEMO ZVESTOBO

Postanite član lojalnostnega programa Moj PLUS, zbirajte točke in jih izkoristite za številne ugodnosti, med drugim tudi za dodatno znižanje računa za dobavljen zemeljski plin.

POSLOVANJE NA DALJAVO

Brezplačna uporaba napredne spletne aplikacije eStoritve in mobilne aplikacije ePLUS. Dostopajte do vseh podatkov o vašem merilnem mestu 24 ur na dan brez čakalne vrste.

pristen stik s kupci

Imamo 7 prodajnih mest v Mariboru, na Ptuju, v Slovenski Bistrici, Gornji Radgoni in Murski Soboti. Zagotavljamo oseben in topel pristop k našim cenjenim kupcem.

PRIDRUŽITE SE NAM


Pogosta vprašanja in odgovori

V nadaljevanju navajamo nekaj pogostih vprašanj in odgovorov. Še več preberite  tukaj .

 • Ali lahko prostovoljno zamenjam dobavitelja zemeljskega plina?

  Da. Dobavitelja električne energije ali zemeljskega plina lahko v Sloveniji prosto izbiramo. Distribucijo energenta sicer še naprej opravljajo pristojni sistemski operaterji omrežja, dobavlja pa vam ga lahko dobavitelj po vaši meri in okusu.

 • Ali je zamenjava dobavitelja brezplačna?

  Da. Zamenjava dobavitelja in prehod k Energiji plus sta brezplačna. Vaša naloga je zgolj, da podpišete pogodbo saj za vse ostalo poskrbimo mi!

 • Kako poteka postopek zamenjave dobavitelja pri Energiji plus?

  Najprej izberite način menjave, ki vam najbolj ustreza. Zamenjavo dobavitelja lahko opravite preko posebnega obrazca, naložite fotografijo ali PDF dokument vašega zadnjega računa za energijo ali pa zamenjavo uredite po telefonu s pomočjo našega svetovalca. Pripravili vam bomo pogodbo in vam jo poslali v podpis. Pogodbo podpišete in nam jo vrnete po navadni pošti na naslov Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor, po e-pošti na info@energijaplus.si ali nam jo prinesete na eno izmed naših prodajnih mest. Postopek zamenjave za vas brezplačno uredimo mi.

 • Kako hitro lahko postanem vaš kupec zemeljskega plina?

  Kako hitro lahko postanete naš kupec, je odvisno od različnih rokov. Če je povpraševanje z vsemi podatki izvedeno do vključno 4. dne v mesecu in če podpisano pogodbo iz vaše strani (in morebitne druge dokumente) prejmemo najkasneje do 7. dne istega meseca, lahko naš kupec postanete že s prvim dnem meseca, ki sledi začetku postopka pri operaterju distribucijskega sistema.
  Primer: če oddate povpraševanje najkasneje do 4.5., podpisano pogodbo vrnete do 7.5., se postopek pri sistemskem operaterju začne v maju in je lahko zamenjava izvedena s 1.6.

OBRAZEC ZA INFORMATIVNI IZRAČUN

Posebni pogoji akcijske ponudbe

Pravica do pridobitve ugodnosti traja do 31. 5. 2021. Popust velja za ceno energije za paket Plin za gospodinjske, oziroma za Cenik za dobavo zemeljskega plina poslovnim kupcem za male poslovne odjemalce in ne vključuje popusta na omrežnino in druge prispevke. Vsa pravila in pogoji akcije so dostopni tukaj.

Cenik paketa Plin za gospodinjske kupce.

Cenik za dobavo ZP malim poslovnim kupcem.

ELEKTRO MARIBOR ENERGIJA PLUS
Podjetje za trženje energije in storitev d.o.o., 
Vetrinjska ulica 2
2000 Maribor
Slovenija

BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠTEVILKA KLICNEGA CENTRA 

080 21 15  •  02 22 00 115  

energijaplus.si